5 Ceasuri Pentru Orice Situație

5 Ceasuri Pentru Orice Situație
4 (80%) 6 votes

Share Button

Ceasurile de fitness preiau lumea. Potrivit unui raport recent, aproximativ 16% din consumatorii din S.U.A. dețin o bandă inteligentă sau de fitness. Îl înțelegem – sunt cool și urmăresc tot felul de statistici importante (ritmul cardiac, viteza, distanța și caloriile arse) în timp ce lucrați.

Unii sportivi vor dori întotdeauna numere pe încheietura mâinii. Dar unii dintre noi ne multumim doar cu ceasurile noastre care ne spun doar timpul. Cu toate acestea, s-ar putea să vă îngrijorați că un design clasic ar putea fi prea delicat pentru antrenamentele dvs. hardcore. Stati linistiti, tot ce aveți cu adevărat nevoie este o banda de încheietura care sa se ocupe de transpirația ocazională.

Ne-am propus să găsim ceasuri de zi cu zi, elegante, rezistent la apă, pentru bărbații care vin cu o garanție pentru a rezista testului timpului. Iată cinci care ne plac acum.

1.FOSSIL MEN’S RUTHERFORD

best watches for any situation

Nu fiti înșelați de aspectul lui – acest ceas din oțel inoxidabil de argint este altceva decât pătrat. Designul său simplu si curat este adaptat cu o caracteristică fără griji, rezistentă la apă (până la 50 de metri).

2.SKAGEN MEN’S HOLST 

best watches for any situation

Pentru un stil inteligent, sofisticat, acest ceas barbatesc cu bandă cu ochiuri este alegerea perfectă fiind rezistent si la apa (până la 50 de metri).

3.KENNETH COLE NEW YORK

best watches for any situation

Această piesă de mână este ușoară și rezistentă la apă până la 30 de metri formata cu o curea din oțel inoxidabil si un cadran albastru stylish.

4.MICHAEL KORS LARGE LEXINGTON 

best watches for any situation

Acest ceas frumos de argint și aur nu adaugă pur și simplu o atingere de clasă la încheietura mâinii – este de asemenea rezistent la apă până la 100 de metri

5.GARMIN FENIX 5

best watches for any situation

Acest smartwatch elegant, rezistent la apă este portivit pentru o mulțime de sporturi. Ca și alte Garmin-uri, înregistrează statistici-cheie (distanță, viteză și multe altele), are GPS, are un termometru și o tehnologie de detectare a ritmului cardiac, și vă permite să descărcați și să urmăriți toate informațiile online.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*