Anvelope Importate cu Costuri Reduse

Anvelope Importate cu Costuri Reduse
4.5 (90%) 2 votes

Share Button

Noua piață a anvelopelor pentru camioane medii și grele continuă să fie dominată de nume cunoscute cum ar fi Bridgestone, Michelin, Goodyear, Yokohama, Firestone și Continental. Dar o forță exterioară a intrat in afacerile anvelopelor de camioane domestice in ultimi ani, a spus un analist din industrie.

“Importurile chinezești, fără îndoială, au schimbat cota de piață a anvelopelor”, a declarat Marshall Martin, analist principal în domeniul automobilelor și al transportului la Frost & Sullivan.

Imagine similară

Mai multe dintre companiile majore de anvelope au preferat să nu comenteze impactul acestor importuri asupra pieței din America de Nord, dar altele confirmă faptul că noii intrați au influențat semnificativ industria.

“În ultimii cinci ani, a existat o creștere a producătorilor străini care intră pe piața cauciucurilor ieftine”, a declarat Adam Murphy, vicepreședinte al marketingului B2B pentru Michelin.

Creșterea presiunii guvernamentale asupra producătorilor chinezi a determinat pe unii să părăsească piața din S.U.A. Cu toate acestea, acesta a deschis și mai multe oportunități pentru numărul tot mai mare de producători de anvelope ieftine din alte țări asiatice, inclusiv Coreea de Sud, Indonezia și Vietnam. În plus, unii producători de anvelope pentru automobile din China își desfășoară activitatea în țările vecine numai pentru a evita tarifele din SUA pentru produsele fabricate de chinezi.

 

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*