Apple HomePod: Sunet excelent

Apple HomePod: Sunet excelent
4.1 (82.86%) 7 votes

Share Button

Calitatea sunetului Apple HomePod este foarte bună, dar nu la fel de bună ca difuzoarele “inteligente” concurente, cum ar fi Sonos One și Google Home Max.

Aceasta este concluzia făcută de Consumer Reports, care a publicat vineri rezultatele primare ale unei revizuiri cuprinzătoare a difuzorului de la Apple, care costă 350 de dolari. Boxa a intrat în vânzare pe 9 februarie.

Apple_HomePod_7_738

Un număr de alți recenzenți au apreciat calitatea sunetului HomePods în comparație cu difuzoare similare, cum ar fi Amazon Echo și Home Google. Fortune’s Don Reisinger a remarcat în recenzia sa că sunetul HomePodului a fost mai bun decât Echo și Home, însă el a recunoscut că “calitatea sunetului nu este ceva care să-i justifice eticheta de preț înaltă”.

Anunțând HomePod în iunie, Apple a subliniat calitatea sa de sunet in reclamele sale. A fost o strategie diferită de vânzări decât rivalii Apple, care în schimb promovau cât de bine lucrează boxa lor cu asistenți digitali activati prin voce, cum ar fi Alexa lui Amazon. Oamenii folosesc acești asistenți digitali pentru lucruri precum schimbarea volumului și pentru a reda melodii specifice.

Apple_HomePod_6_738

Accentul puternic pe care Apple îl acordă pe HomePod a fost pe piesele muzicale și este foarte clar că a cheltuit timp semnificativ și bani de inginerie pentru a-și construi boxe pentru a oferi cel mai bun sunet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*