Asigurarile auto din UK scad

Asigurarile auto din UK scad
4.8 (95%) 4 votes

Share Button

Prețurile de asigurare rca pentru mașini din Marea Britanie au scăzut cu o medie de 1,3% in ultimul trimestru al anului 2017, cea mai mare reducere trimestrială a asigurarilor înregistrate în mai mult de trei ani, potrivit celui mai recent indice al prețurilor de asigurări auto oferit de Confused.com.

Aceasta este și a doua scădere trimestrială consecutivă a prețurilor, în scădere cu trendul recent ascendent puternic, care a înregistrat o creștere medie a asigurarilor de la 579 lire sterline în iunie 2014 până la vârful prețului de 847 lire sterline în iunie 2017.

Această scădere ulterioară a asigurarilor rca este una dintre cele trei reduceri trimestriale înregistrate începând cu septembrie 2014, înseamnă că asigurarea medie globală este acum de 827 de lire sterline pe an sau cu 11 de lire sterline mai mică decât în ​​septembrie 2017. În timp ce asigurarile medii au crescut cu 60 de lire sterline sau aproape 8 în ultimele 12 luni, aceasta reprezintă o decelerare semnificativă în comparație cu rezultatele recente ale Indexului, care au înregistrat o creștere medie anuală de 110 lire sterline în ultimele șase trimestre.

Potrivit lui Willis Towers Watson, prețurile reduse din acest trimestru continuă să reflecte reacțiile asigurătorilor la anunțul de anul trecut a unei modificări propuse în calcularea ratei de actualizare Ogden.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*