Black Friday este pe 12 Noiembrie 2021

Share Button

Vinerea neagră 2021: când încep vânzările din Romania și la ce oferte ne putem aștepta?
Cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, Black Friday, va începe la începutul anului 2021. Iată tot ce trebuie să știți

Vinerea Neagră 2021, când încep vânzările în noiembrie, la ce oferte ne putem aștepta la vânzări din Marea Britanie cum să găsim cele mai bune oferte
Care sunt cele mai bune oferte de Black Friday pentru 2021?
Poate că nu va fi până la sfârșitul lunii noiembrie, dar deja se învârte zvonuri cu privire la ofertele oferite pentru Black Friday 2021. Deoarece anul trecut a fost o afacere doar online din cauza restricțiilor de izolare din Romania Covid-19, cumpărătorii dornici pot fi mai rapid decât să te grăbești vreodată pe strada principală și să închei un chilipir personal pe 12 noiembrie.

Cu toate acestea, în conformitate cu creșterea observată în ultimii ani, vânzările online de Black Friday vor fi probabil mai lungi ca durată și mai mari decât oricând, chiar și cu retailul personal deschis pentru afaceri.

De Vinerea Neagră, cei care doresc să-și facă cumpărăturile de Crăciun devreme vor avea răsfățate de alegere, cu reduceri semnificative la televizoare, tablete, console de jocuri, dispozitive inteligente și multe altele.

Am pregătit următorul ghid pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte de Black Friday din acest an. Iată tot ce trebuie să știi…

Când este Black Friday 2021 în Romania ?
Din punct de vedere tehnic, Vinerea Neagră cade pe 12 noiembrie, dar cu fiecare an care trece ofertele par să apară mai devreme în calendar. Unii comercianți cu amănuntul vor atrage clienții cu reduceri anticipate de la începutul lunii noiembrie, dacă nu mai devreme.

Cu toate acestea, merită să fiți cu ochii pe zi, deoarece unii comercianți importanți își rezervă încă cele mai mari reduceri și cele mai bune oferte pentru Vinerea Neagră.

Când este Cyber ​​Monday 2021 în Romania ?
Cyber ​​Monday a fost vânzarea doar online care a urmat Black Friday, dar este mai puțin semnificativă acum că mai mulți oameni fac cumpărături online decât oricând. Majoritatea comercianților cu amănuntul introduc oferte online în același timp cu vânzările în magazin pentru ziua cea mare.

Cyber ​​Monday 2021 cade pe 15 noiembrie, dar, ca și anul trecut, este probabil că ofertele disponibile nu vor diferi semnificativ de cele disponibile în weekendul de Vinerea Neagră.

Unde pot găsi cele mai bune oferte de Black Friday?
Nu este surprinzător faptul că CEL.ro conduce pachetul, deoarece nu este doar responsabil pentru aducerea Black Friday în Romania, dar oferă cea mai largă gamă de oferte în cea mai largă gamă de categorii – inclusiv televizoare, tehnologie, telefoane mobile, electrocasnice, laptop-uri, tablete. , console de jocuri, dispozitive inteligente și multe altele.

DOMO.ro este de asemenea, considerat punct fierbinți pentru ofertele de Black Friday și tind să lanseze câteva chilipiruri mari înainte de ziua în sine. Ambele magazine se potrivesc, de asemenea, la prețuri pentru multe dintre cele mai bune oferte ale concurenților lor, făcând din DOMO un magazin unic pentru tehnologie, iar CEL.ro o destinație utilă pentru produse de stil de viață de ultimă generație.

CEL primește și oferte timpurii cu reduceri mari. Magazinul este o alegere pentru tehnologii inteligente, jocuri video și console, care pot bifa și câteva categorii din lista medie de cumpărături de Crăciun.

Retailerii din mai multe categorii, merită, de asemenea, marcați, deoarece lucrează din greu pentru a depăși prețurile Amazon în fiecare an, în special pentru electrocasnice.

Cum pot găsi cele mai bune oferte de Black Friday devreme?
Ofertele de Black Friday încep acum mult mai devreme decât ziua în sine – vă puteți aștepta ca unii comercianți cu amănuntul să introducă reduceri de la începutul lunii noiembrie sau chiar din ultima săptămână din octombrie. Deci, cum poți să fii la curent cu ofertele oferite?

Vom actualiza site-ul nostru de Vinerea Neagră cu cele mai bune oferte de îndată ce acestea vor fi disponibile. Pe lângă marcarea acestui ghid, merită să vă înscrieți la listele de e-mail și să descărcați aplicațiile retailerilor dvs. preferați și să le urmăriți pe rețelele sociale pentru actualizări în timp real.

Cei mai pricepuți cumpărători de Black Friday marchează în avans o listă de dorințe cu articole. În acest fel, puteți trece peste potopul de oferte din ziua respectivă și puteți merge direct la reducerile care vă interesează cel mai mult.

Vinerea neagră este utilă în special pentru a economisi bani pe articole tehnologice de mare preț, cum ar fi televizoare, laptopuri și tablete – dar aveți grijă că unii comercianți exagerează reducerile comparând prețurile cu prețurile recomandate care nu reflectă cât costă articolul pentru restul an.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*