Camere auto la reducere de black friday

Camera Auto Prestigio RoadRunner 560GPS Full HD
Camere auto la reducere de black friday
4 (80%) 7 votes

Share Button

Cuprins articol

 1. Prestigio RoadRunner 560GPS Full HD
 2. Midland Street Guardian Full HD
 3. Spune-ti parerea

Traficul din ziua de astazi este din ce in ce mai aglomerat si mai periculos. Datorita vietii trepidante si a timpului care parca se condenseaza pe zi ce trece, a detine un carnet de conducere si o masina devine un lucru imperios necesar, dar ce te faci cu soferii care obtin carnetele prin mijloace frauduloase sau cei care sunt agresivi in trafic?

In plus, aceste categorii de soferi isi fac un titlu de glorie in a nu isi recunoaste vinovatia, asa ca fiecare dintre noi trebuie sa se asigure ca detine mijloacele de a prezenta varianta corecta in cazul in care se ajunge la conflicte sau accidente.

Foloseste o camera auto in trafic

Cea mai sigura metoda de a face acest lucru este achizitionarea unei camera video auto, si daca acest lucru se poate face si la preturi foarte bune, este cu atat mai bine. Acest lucru se poate face o data pe an, in perioada de Black Friday, si cred ca merita asteptarea, deoarece reducerile sunt substantiale la toata gama de produse, unele preturi incadrandu-se in categoria “chilipiruri”.

Vezi camere auto ieftine la reducere de Black Friday

Cum alegi o camera auto buna?

Criteriile pe care se fac alegerea camerelor video pentru autoturisme sunt multiple, iar potentialii clienti trebuie sa tina seama de urmatoarele elemente:

 • Sa includa tehnologiile Wide Dynamic Range si High Dynamic Range, pentru a putea filma clar atunci cand masina ruleaza avand soarele in fata;
 • Sa filmeze bine noaptea (ideal ar fi sa contina un senzor sensibil la lumina sau o lentina cu un F cat mai mic;
 • Sa aiba un unghi de filmare cat mai larg, recomandabil sa fie mai mare de 130 de grade;
 • Sa fie usor de montat si de demontat din masina;
 • Sa porneasa automat inregistrarea in momentul in care motorul este pornit;
 • Sa scrie in ciclu;
 • Sa aiba o varianta care sa salveze portiuni de inregistrare;
 • Sa aiba optiunea filmare in parcare;
 • Sa fie echipata cu un sistem GPS;

Doua dintre cele mai bune modele de camere video auto la oferta de Black Friday sunt urmatoarele:

Camera Auto Prestigio RoadRunner 560GPS Full HD

Camera Auto Prestigio RoadRunner 560GPS Full HD

Pentru varianta entry, am remarcat modelul Prestigio RoadRunner 560GPS Full HD care este echipat cu un procesor de tip Ambarella A7LA30, avand o rezolutie de 4 megapixeli, rezolutia video fiind de 1280 x 720 (ajungand pana la un maxim de 1920 x 1080 pentru filmarea in regim full HD@30 fps).

Memoria de baza a camerei este de 256 MB, putand fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie Micro SD sau Micro SDHC. Senzorul este de tip CMOS de 1 / 2.5 inchi, fapt care duce la realizarea unor imagini de calitate la o sensibilitate ISO mai mare. Display-ul este de tip TFT de 3 inchi, codecurile video suportate fiind de tip H.264 in format mp4.

Referitor la conectivitate, produsul este echipat cu doua iesiri, una de tip mini USB si una HDMI. Alimentarea se face cu ajutorul unei baterii de tip Lithium Ion de 130 mAh. Dimensiunile produsului sunt 96.2 x 52.8 x 26.5 mm, iar temperatura de functionare este de maxim 45 grade Celsius.

Unghiul de vizualizare este generos, 170 de grade, camera fiind echipata cu un GPS de precizie. Dispune de un microfon si de boxe integrate.
Are un numar de patru functii: mod de inregistrare ciclic, zoom digital 10x, G Senzor si optiunea de detectare a miscarii Motion Detection.

Vezi oferta Prestigio RoadRunner 560GPS valabila azi, [date]

Camera Auto Midland Street Guardian Full HD

Camera Auto Midland Street Guardian Full HD

In varianta de varf se remarca modelul Midland Street Guardian Full HD, care dispune de un unghi de vizibilitate de 140 de grade cu stabilizator de imagine, fiind dotata cu noile DVR-uri pentru autoturisme la rezolutie full HD.

Rezolutia este in nota camerelor premium, fiind de 12 megapixeli, rezolutia video suportata fiind de 1920 x 1080 in regim full HD@30 fps, iar in cazul unei filmari HD ready aceasta fiind de 1280 x 720 @60 FPS, display-ul avand 2 inchi.

Aceasta camera auto profesionala se remarca prezenta unui slot pentru card micro SD de maxim 32 GB, iar senzorul face parte din noua generatie fiind de tipul Aptina 1 / 3 CMOS.
Camera este dotata cu doua iesiri, o iesire mini USB si o iesire mini HDMI, fiind alimentata de o baterie de 460 mAh, dimensiunile acesteia fiind de 53 x 59 x 32 mm.

Functiile sunt multiple, existand posibilitatea de a imprima ora sau data in cadrul filmarii si posibilitatea vizualizarii in timp real a inregistrarii. Se poate executa rotirea fotografiei, formatarea cardului, revenirea la setarile din fabrica, ecranul si camera inchizandu-se automat intr-un interval de timp cuprins intre 1 si 3 minute.

Vezi oferta Midland Street Guardian valabila azi, [date]

Utilizarea este facilitata de prezenta manualului de instructiuni si a unui CD cu softul folosit, lucru foarte util pentru situatiile in care camera isi pierde setarile.

Accesoriile sunt generoase, produsul venind insotit de un cablu USB pentru conectivitate, incarcator auto care permite o incarcare rapida si facila , un suport pentru parbriz, si un numar de 8 carlige pentru fixarea cablurilor

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*