Casti pentru gaming la reducere de black friday

Casti Gaming Corsair VOID Wireless Dolby 7.1 White
Casti pentru gaming la reducere de black friday
4.5 (90%) 2 votes

Share Button

Cuprins articol

  1. De ce casti de gaming?
  2. Logitech G430
  3. Corsair VOID Wireless Dolby 7.1
  4. Sony PS4
  5. Spune-ti parerea

De regula, gaming inseamna o multime de elemente imbinate in asa fel incat sa creeze experiente deosebite. Placa video, monitorul, procesorul, mouse-ul sau tastatura, toate contribuie in mod egal la experienta de gamer. Putini dau insa, importanta cuvenita castilor, considerand ca toate variantele sunt la fel si ca o pereche de casti pentru muzica poate sa asigure aceeasi calitate in jocuri.
Adevarul este cu totul si cu totul altul iar diferenta dintre niste casti normale si niste casti de gaming o poti observa doar comparandu-le.

De ce casti de gaming?

Pentru ca sunetul oferit de ele este unul foarte precis si te poate ajuta sa devii mai bun in jocurile pe care le practici. Pe langa sunet, castile destinate jocurilor au si o serie e dotari in plus:

  • Un microfon pentru a putea comunica cu partenerii de joc;
  • O telecomanda pentru controlul volumului;
  • Posibilitatea de a seta diverse moduri audio;
  • O procesare virtuala a sunetului, care sa transforme experienta intr-una aproape reala;
  • Conectare la PC prin USB, pentru a procesa mult mai bine sunetul livrat.

Merita sa cumperi casti de gaming?

Cu siguranta, aceste casti sunt mai costisitoare decat niste casti normale, putand ajunge cu usurinta la cateva sute de lei. Daca esti un gamer inrait, pot sa iti schimbe total modul de a percepe jocurile preferate, asadar, merita. Cum o data pe an exista o sarbatoare dedicata preturilor mici, Black Friday, ai sansa de a achizitiona o pereche de casti la preturi deosebit de mici.

Care sunt brandurile pe care trebuie sa te axezi?

Imediat ce incepe ziua de Black Friday, stai cu ochii pe castile Logitech, pe castile Corsair si pe castile Sony. Sunt brandurile care au confirmat si au o apreciere uriasa din partea gamerilor.

Modelele de urmarit de BlackFriday Romania 2016 care merita toata atentia sunt:

Casti Gaming Logitech G430

Casti Gaming Logitech G430

Cu un design deosebit si dotari impresionante in ceea ce priveste sunetul, aceste casti de la Logitech, G430 pentru gaming, se muleaza perfect pe cerintele tale din jocuri. Vei gasi o utilitate deosebita a butoanelor de control de pe cablu, a sunetului surround 7.1 si a raportului dintre semnal si zgomot care este de 90 de decibeli. Un mare plus este si faptul ca sunt confortabile, beneficiind de pernute din panza placuta la atingere, de o greutate mica si de o structura usor de mulat pe cap.

Vezi oferta de casti gaming Logitech de Black Friday
 

Casti Gaming Corsair VOID Wireless Dolby 7.1

Casti Gaming Corsair VOID Wireless Dolby 7.1 White

Exista cateva elemente care vor transforma aceste casti de gaming Corsair VOID Wireless Dolby 7.1 in accesoriile tale preferate. Aspectul futurist este unul dintre aceste elemente. Fara doar si poate, te vei simti ca intr-un film SF atunci cand te bucuri de ele. Aspectul este umbrit de utilitatea pe care o ofera, ce este conturata de transmisia wireless, de sunetul surround 7.1 si de microfonul unidirectional care anuleaza sunetul de fundal. Este adevarat ca trebuie sa investesti ceva bani pentru a te bucura de ele, insa este la fel de adevarat ca de Black Friday s-ar putea sa ai surprize placute.

Vezi oferta de casti gaming Corsair de Black Friday
 

Casti Wireless Sony PS4 negre

Casti Wireless Sony PS4 negre

Din tabara celor de la Sony am ales aceste casti pentru gaming Sony PS4 care prezinta o simplitate eleganta si dotari de exceptie. Te vei simti bine purtandu-le, vei putea sa te misti peste tot gratie transmisiei wireless si vei auzi perfect. Fiind construite pentru PlayStation 4, daca le utilizezi cu o astfel de consola s-ar putea sa te bucuri de experiente inedite.

Vezi oferta de casti gaming de Black Friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*