Cum să curățați interiorul unui frigider

frigidere
Cum să curățați interiorul unui frigider
4.4 (88%) 5 votes

Share Button

Frigiderul este, fără îndoială, unul dintre cele mai utilizate aparate din interiorul casei. Spre deosebire de majoritatea celorlalte aparate, este rareori odihnit. Este, de asemenea, supus la scurgeri și o varietate de mirosuri, dat fiind faptul că este folosit pentru a stoca lichide și consumabile. Deoarece frigiderul este locul unde ne depozităm mâncarea, este imperativ să o curățăm în mod regulat.

frigidere

Companiile de curatenie pot pune accentul pe frigidere daca angajezi serviciile lor. Cu toate acestea, rețineți că toate serviciile lor de curatenie vin cu un preț. Deci, dacă doriți să salvați pe câțiva dolari și să aveți un frigider curat întotdeauna, este mai bine să mergeți la metoda DIY. Iată câteva sfaturi despre cum să curățați interiorul frigiderului dvs. fără a lua prea mult timp și fără a cheltui prea mult.

Ștergeți frigiderul din toate materialele

Primul pas de curățare a interiorului frigiderului este să-i scoateți întregul conținut, fie că este vorba de legume, apă sau nu. Asigurați-vă că puneți conținutul de alimente într-un loc curat, pentru a nu contamina nici unul dintre ele cu orice tip de organisme care provoacă boli. De asemenea, scoateți toate rafturile și sertarele pentru frigider.

Spălați și clătiți

Îndepărtați rafturile și sertarele de frigider în săpun și apă. Lăsați timp de câteva minute în timp ce curățați colțurile și crăpăturile aparatului. Pentru interior, obțineți o cârpă curată sau un burete, înmoaieți într-un amestec de lichid și apă de spălat vase și ștergeți ușor interiorul interiorului. Acordați o atenție deosebită crăpăturilor și colțurilor și asigurați-vă că ștergeți toate semnele de murdărie sau mucegaiuri care s-au format pe pereții frigiderelor.

Dacă există pete încăpățânați, utilizați bicarbonat de sodiu pentru a le elimina.

Dacă ați angajat mai curând servicii profesionale de curățare, este posibil să fi observat că au folosit un anumit tip de agent de curățare pentru curățarea frigiderelor. Dacă vreți să utilizați astfel de unelte de curățare, asigurați-vă că urmați cu atenție instrucțiunile care vin împreună cu produsul. Unele dintre aceste produse de curățare pot avea substanțe chimice care sunt dăunătoare nu numai frigiderului, ci și sănătății familiei dumneavoastră.

Evitați utilizarea dezinfectanților

Folosirea substanțelor de înălbire și a altor tipuri de dezinfectanți nu trebuie niciodată folosită pentru curățarea interioarelor unui frigider. Acestea conțin substanțe chimice puternice care ar putea fi dăunătoare organismului uman dacă intră în contact cu alimentele. Utilizați numai produse special concepute pentru curățarea frigiderului. Mai bine, utilizați numai ingrediente naturale de curățare, cum ar fi bicarbonatul de sodiu.

Curățarea frigiderului vă poate salva foarte mult câțiva dolari, ceea ce ar putea fi mai mult de câteva sute dacă angajați servicii de curatenie pe oră. Dacă nu aveți suficient timp să faceți curățenia, totuși, puteți căuta întotdeauna ajutorul profesioniștilor.

1 Trackback / Pingback

  1. Cum funcționează un frigider?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*