Cum sa economisesti la Asigurarea Rca

rca ieftin
Cum sa economisesti la Asigurarea Rca
4.7 (93.33%) 3 votes

Share Button

Un studiu recent a constatat o admitere surprinzătoare de către șoferii americani care ii costă în fiecare an pachete mari de bani. Mulți șoferi americani nici măcar nu se obișnuiesc să facă cumpărături pentru asigurarea rca a mașinilor.

“38% dintre oameni nu au făcut un control al prețului la asigurarea auto în cel puțin trei ani și unii dintre ei nu au făcut niciodată una”, a declarat Kimberly Palmer cu nerdwallet.com.

rca ieftin

Nerdwallet a cerut la mai mult de 2.000 de șoferi informatii in legătură cu cumpărăturile pentru asigurarea mașinilor și ia găsit pe cei care pierd in medie de 416 dolari pe an.

“Cred că de multe ori oamenii nu sunt conștienți de cât de mult ar putea economisi și așa că s-au înscris pentru asigurarea mașinilor și apoi au pus-o să se reînnoiască automat, primesc factura prin poștă, o plătesc și nu- Nu mă gândiți nici măcar la asta “, a spus Palmer.

Site-urile de comparare au făcut mult mai ușor de verificat prețurile cu mai multe companii de asigurari rca ieftine.

Geico și Progressive oferă serviciul. Dacă doriți să încercați un site care nu este afiliat cu o companie de asigurări, puteți încerca să comparați. Așteptați să vă petreceți aproximativ 15 minute pentru a răspunde la întrebări despre dvs., naveta dvs. și vehiculul dvs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*