Cuptoare electrice la reducere de black Friday

Cuptor electric Samus CS60BRC2 2200W 60L
Cuptoare electrice la reducere de black Friday
4.8 (96.67%) 6 votes

Share Button

Fiecare gospodina vrea ca bucataria ei sa fie echipata cu ultimele tendinte tehnologice ale modei. Si cel mai bun mod pentru design-ul bucatariei sunt aparatele electrocasnice moderne, elegante si practice printre acestea numarandu-se si cuptorul electric.

Cel mai bun moment de a putea cumpara un cuptor electric performant, dotat cu ultimele elemente tehnologice, este Black Friday. In aceasta zi se fac reduceri importante la toate aparatele electrocasnice, pretul unui cuptor electric ajungand chiar la jumatate.

Astazi revolutia tehnologica se poate evidentia chiar si in cuptorul electric pentru bucatarie. Acesta ofera o serie de avantaje, cum ar fi cuplarea lui la reteaua de electricitate, fara a avea nevoie de instalatie de gaze, consum redus de energie in functie de clasa de eficienta energetica, ofera siguranta in functionare, deoarece nu exista risc de scurgere a gazelor, nu scoate fum si nu sunt emisii de monoxid de carbon in aer. In felul acesta bucataria se pastreaza curata si in acelasi timp ofera un aer curat, doar invadat de aroma apetisanta a preparatelor culinare.

O componenta importanta a unui cuptor electric este faptul ca poate mentine temperatura dorita la un nivel constant, cu o precizie de un grad in minus sau in plus, iar cuptorul traditional cu gaz nu permite acest lucru. Tehnologia moderna a dat cuptorului electric foarte multe caracteristici ce sunt afisate prin diverse pictograme si butoane sau panouri de afisaj electronic pe panoul de control al acestuia, oferind o utilizare usoara si foarte eficienta.

Vezi oferta speciala la cuptoare electrice de Black Friday

Cele mai multe procese de preparare sunt automate iar utilizatorul se simte in perfecta siguranta, cuptorul oferind un sistem ridicat de securitate. In mod corespunzator conectat la reteaua de electricitate, cuptorul electric nu prezinta niciun pericol pentru viata sau sanatatea caminului.

Cuptor electric Samus CS60BRC2 2200W 60L

Cuptor electric Samus CS60BRC2 2200W 60L

Un astfel de aparat electrocasnic este si cuptorul electric Samus CS60BRC2 2200W 60L cu termostat reglabil Negru care este perfect pentru a putea gati preparate crocante si picante, deoarece acesta are o capacitate de 60 de litri si ofera mai multe moduri de operare. Poti controla temperatura din interiorul cuptorului, optand pentru orice interval de la 100 la 230 de grade, pentru prepararea mancarurilor delicioase.

Gratarul interior din inox ofera posibilitatea, ca temperatura ridicata sa patrunda printre rizuri si sa creeze o crusta crocanta si delicioasa oricarui fel de mancare sau acoperind-o cu o crusta aurie, care pastreaza suculenta si sensibilitatea gustului. Tavita de colectare a reziduurilor realizata cu un strat emailat rezistent la caldura, asigura o curatare usoara si durabilitate. Timerul permite fixarea timpului de gatire in functie de reteta culinara.
Acest aparat electrocasnic nu costa foarte mult iar de Black Friday il poti cumpara la reducere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*