De ce sa cumperi un frigider side by side de Black Friday?

Side by Side Samsung RS57K4000SA 569L A+ Full NoFrost
De ce sa cumperi un frigider side by side de Black Friday?
4.7 (93.33%) 3 votes

Share Button

Daca ti-ai facut bugetul pentru black friday, ramane sa stabilesti ce produs urmeaza sa cumperi. Optiunile sunt nelimitate, insa o varianta foarte buna ar fi sa achizitionezi un produs electrocasnic. De regula, frigiderele, masinile de spalat, aragazurile sau cuptoarele sunt produse destul de costisitoare, pe care le achizitionezi pe termen lung, asadar, merita sa investesti in ele. Daca poti obtine reduceri de cateva sute de lei, este ocazia perfecta pentru o achizitie.

Vezi oferta de frigidere side by side de Black Friday

Bugetul de anul acesta poate sa fie directionat catre un frigider side by side. Frigiderele side By side sunt o solutie moderna si eleganta, care iti permit o optimizare foarte buna a racirii si a congelarii.

Side by Side Samsung RS57K4000SA 569L A+ Full NoFrost

Side by Side Samsung RS57K4000SA 569L A+ Full NoFrost

Dintre cele mai noi modele de frigidere syde by side, iese in evidenta Samsung RS57K4000SA, un frigider construit in asa fel incat sa atraga atentia. Il vei indragi pentru modul in care arata si in care poate sa imbunatateasca aspectul bucatariei tale, pentru capacitatea mare pe care o are si pentru tehnologiile moderne de care dispune. Evident, de Black Friday, pretul este cel care te va convinge ca merita achizitionat.

Daca ar fi sa extragem cateva elemente care sa defineasca frigiderul Samsung RS57K4000SA, acestea sunt:

  • Ofera un control total al utilizarii. Dotat cu un panou de control cu afisaj LED, iti ofera posibilitatea de a controla temperatura interioara si de a descoperi eventualele probleme fara a deschide usa.
  • Optimizare foarte buna a spatiului. Frigiderul construit de cei de la Samsung este perfect atat pentru cei care pastreaza cantitati mari de legume proaspete, cat si pentru cei care prefera produsele congelate. Exista spatiu pentru produse inalte, exista recipiente pentru fructe si legume si exista sertare ce pot fi mutate pentru a obtine exact structura de care ai nevoie.
  • Eficienta energetica. In ciuda marimii sale, Samsung RS57K4000SA este un frigider care consuma putina energie. Cu doar 399 kWh/an, acest frigider nu iti va scoate foarte multi bani din buzunar.
  • Confort vizual si fonic. Aminteam de aspectul lui Samsung RS57K4000SA si conturam acest element cat mai bine, deoarece este important. Frigiderul side by side de la Samsung este un plus de imagine pentru bucataria ta, cu o multime de finisaje placute, cu un material metalic ce denota eleganta si curatenie si cu linii bine gandite. Te vei simti bine in prezenta lui, atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere fonic, deoarece nivelul de zgomot pe care il ofera este de doar 39 de decibeli.

  • Capacitate mare de congelare. Samsung RS57K4000SA poate sa congeleze 12 kg de alimente in doar 24 de ore, ceea ce este un alt mare plus care il face o achizitie inteligenta.

Vezi oferta speciala valabila azi, [date]

Sunt multe alte lucruri care atrag la acest frigider si Black Friday este ocazia perfecta pentru a le descoperi. Fara doar si poate, odata achizitionat, Samsung RS57K4000SA te va incanta cu o multime de detalii. In plus la momentul postarii frigiderul beneficiaza de o reducere substantiala de 900 lei.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*