Economisiți până la 50% prin schimbarea furnizorului dvs. de asigurări auto

Economisiți până la 50% prin schimbarea furnizorului dvs. de asigurări auto
4 (80%) 1 vote

Share Button

Comparând ofertele atunci când cumpărăm asigurări rca de mașini, șoferii pot găsi o politică care nu numai că le corespunde nevoilor exacte, ci și le economisește o gramada de bani. Unii experți din industrie spun că rezidenții pot economisi până la 50% atunci când evaluează piața. Cu o multitudine de furnizori de asigurări și politici disponibile pe piața , lista scurtă a celor mai bune politici poate fi o provocare. Iată câteva elemente-cheie pe care trebuie să le țineți minte în timp ce evaluați opțiunile:

Este posibil ca furnizorul dvs. existent să nu ofere cea mai bună acoperire

Imagini pentru car insurance

Companiile de asigurare rca auto își actualizează în permanență ratele și politicile de asigurare a mașinilor, motiv pentru care furnizorul dvs. existent nu mai poate dispune de opțiunile cele mai potrivite sau mai accesibile. Doar pentru că ați găsit cel mai bun preț cu un anumit asigurător anul trecut nu garantează cea mai bună afacere din acest an, comparați astfel piața și treceți la furnizorul potrivit. Iată câțiva factori care trebuie luați în considerare:

* Asigurați-vă că politica dvs. include reparații dacă mașina dvs. este în garanție

* Persoanele cu familii ar trebui să adopte o politică care să acopere și pasagerii

* Unele polițe de asigurare rca auto acoperă, de asemenea, bunurile dumneavoastră personale

* Dacă conduceți la serviciu, luați în considerare o politică care vine cu o opțiune de înlocuire a mașinii

* O reducere semnificativă poate fi asigurată prin prezentarea unui certificat fără revendicări în momentul reînnoirii asigurării. Arătați-le furnizorului de asigurări pentru a dovedi că sunteți un șofer sigur și că nu ați făcut nicio plângere în cursul anului precedent.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*