Este prea devreme să puneți anvelopele de vară?

Share Button

E timpul acela din an, cu începutul lunii aprilie, anvelopele de zăpadă nu mai sunt necesare pe unele dintre rutele principale ale provinciilor noastre, începând de astăzi.

Însă echipajele de întreținere spun că, în ciuda opțiunii de a conduce cu anvelope all season sau anvelopele de vară, ar trebui să așteptați să vedeți posibile explozii de vreme uimitoare.

Imagini pentru anvelope

Bob Gilowski cu întreținerea autostrăzii VSA nu merge atât de departe încât să spună că trebuie să păstrați anvelopele de iarnă pe perioade mai lungi decât legea provincială.

Dar el spune doar pentru că nu trebuie să le aveți pe mașină, nu înseamnă că nu ar trebui să fiți gata să vă ocupați de apariția ciudată a zăpezii pe rute precum Coquihalla.

“Zăpada poate apărea pe Coquihalla în fiecare luna din an”, spune Gilowski. “În această perioadă a anului nu este neobișnuit, și în acest moment al anului mă refer la sfârșitul lunii martie, aprilie, nu este neobișnuit să vedem furtuni de zăpadă”.

Gilowski subliniază unele zone în care vremea este destul de schimbabilă.

“Zonele cu înălțime mai ridicate includ summitul Coquihalla, summitul de la Pennask, care este traseul Okanagan Connector, precum și summit-ul de la Surrey, care face parte din Coquihalla între Merritt și Kamloops”, spune Gilowski.

Gilowski adaugă că trebuie să vă gândiți la viteza.

El spune că mașinile sunt adesea echipate corespunzător, dar oamenii se mai pun în situații periculoase, conducând mai repede decât este cazul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*