Explozia la instalația UPS provoacă daune de 100.000 dolari

Explozia la instalația UPS provoacă daune de 100.000 dolari
4.7 (93.33%) 6 votes

Share Button

O scurgere scurtă într-un rezervor de propan într-o remorcă care a stocat cinci stivuitoare se crede că a provocat o explozie de dimineață devreme în UPS Freight, pe 78th Avenue și 31st Street, în nord-vestul Rock Island.

Unul dintre bărbați a fost dus la spital cu “răni grave, dar care nu amenință viața”, potrivit lui Greg Marty, marele ofițer de foc din Insula Rock. Un altul a fost tratat la fața locului, a spus el. Autoritățile nu au publicat numele bărbaților.

Marty a estimat daune la remorcă și zona de birouri din apropiere, la aproximativ 100.000 de dolari. O ușă ruptă geamurile și două ferestre în interiorul zonei de birouri au explodat, a spus el. De asemenea, au fost afectate de plafon și remorca a suferit pagube importante.

Imagini pentru ups

Pe baza interviurilor, Marty a spus că se crede că explozia a avut loc atunci când omul rănit a plecat să înceapă stivuitoarele și să-i încălzească în jurul orei 05:00, joi.

Toate stivuitoarele păreau în stare bună, cu cantități similare de combustibil, a spus Marty, făcându-se greu să se precizeze care stivuitor ar fi putut avea scurgerea de propan. Stivuitoarele sunt alimentate cu propan.

Departamentul de pompieri a fost chemat la 5:08 a.m., a spus Marty. În prezent, el crede că a existat o scurgere lentă din cel puțin unul dintre rezervoarele de propan utilizate drept combustibil pentru stivuitoare.

Când omul rănit a pornit unul din stivuitoarele, sa produs explozia.

– Acesta este cel mai probabil scenariu, spuse Marty.

Managerul de comunicații UPS Freight Communications, Chris Yohn, a confirmat o explozie la complexul Rock Island. El a spus că UPS lucrează cu autoritățile pentru a confirma cauza incidentului.

“Siguranța poporului nostru este prima prioritate a UPS-ului”, a afirmat declarația sa.

Yohn a refuzat să răspundă la întrebări despre explozie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*