La ce produse prinzi cele mai bune oferte de Black Friday?

La ce produse prinzi cele mai bune oferte de Black Friday?
Rate this post

Share Button

Black Friday 2018 este la doar 2 săptămâni distanță, însă magazinele Electro-IT deja pregătesc terenul pentru cea mai nebună perioadă a anului. Din postura de client vei fi bombardat cu oferte din ce în ce mai avantajoase. Totuși, din acea grămadă de oferte, tu în ce direcție ai putea să te orientezi pentru a face cea mai bună afacere? Ne-am decis să te ajutăm și să îți dăm câteva categorii de produse pentru care merită să arunci un ochi în ziua cea mare.

1. Smartphone

Alegerea unui smartphone este o alegere grea, în mod special în acest an când producători mari precum  SamsungHuawei sau Xiaomi au lansat un număr semnificativ de telefoane. Inclusiv Apple ne-a surprins cu două telefoane pe lângă cele lansate anul trecut. Aici ne referim la modelele XR și XS. Având în vedere și faptul că telefonul este un device pe care îl folosești zilnic, este important pentru tine să îl alegi pe cel buni, dar este destul de bine să îl iei și la un preț bun.

2. Electrocasnice

De obicei când vrei să îți iei ceva pentru casă nu te oprești la un singur produs precum un fier de călcat sau un aspirator. Când vrei să îți dai un update pentru casă și îți iei mai multe electrocasnice, este foarte important să îți calibrezi bugetul. De Black Friday găsești destul de multe oferte încât să rămâi cu ceva bani în buzunar sau chiar să îți rămână pentru produsul acela pentru care nu aveai bani.

3. Laptopuri și Desktopuri

Cumpărarea unui PC reprezintă o alegere importantă pentru o anumită perioadă de timp. De obicei consumatorul își schimbă un laptop o dată la 2-3 ani. Pornind de la această premisă în cazul în care ai un buget limitat, cu o reducere seminificativă ai putea să prinzi un PC destul de performant la un preț acceptabil. După cum ziceam și mai devreme, dacă îți iei un PC mai bun, sunt mai puține șanse să fie nevoie să îl schimbi în viitorul apropiat.

4. Televizoare

Un televizor este un element de nelipsit într-o casă. Prin urmare, așa cum spuneam și mai sus la PC-uri, o ofertă bună la un televizor se poate încadra și într-un buget limitat pe care o mulțime de lume îl are când vrea să își cumpere ceva din categoria Electro-IT. Așadar, dacă vrei să stai liniștit pe o canapea și să urmărești filmul preferat pe un televizor cu o diagonală mare, fii cu ochii pe ofertele la televizoare de Black Friday și este posibil să îți rămână bani și de alte plăceri, precum o pizza comandată în timp ce te uiți la TV.

 

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*