Masini de spalat vase la reducere de black friday

Masina de spalat vase Gorenje GS52214W 9 seturi Clasa A+ 60 cm Alb
Masini de spalat vase la reducere de black friday
4.5 (90%) 2 votes

Share Button

In viata fiecaruia dintre noi evenimentele se succed cu o rapiditate uluitoare. Astfel, ne trezim pusi in fata a numeroase evenimente care trebuie sarbatorite, indiferent ca se numesc zile de nastere, sarbatori traditionale sau avansari in functie.

Masina de spalat vase este o necesitate cotidiana

In urma serbarii tuturor evenimentelor de care am pomenit mai sus, un numitor comun este cantitatea impresionanta de vase care trebuie spalata. Cum timpul este unul dintre inamicii cei mai mari din ziua de astazi, se impune achizitionarea unei masini de spalat vase.
Mai jos va voi prezenta avantajele unei astfel de achizitii:

  • economia de timp este unul dintre principalii factori pe care l-am luat in considerare. Nu mai este nevoie sa ne petrecem ore in sir pentru aceasta activitate ; in 5 minute am pus vasele in masina, am aprovizionat-o cu detergent si solutie pentru stralucire si ea isi va face singura treaba;
  • consumul de apa este cu mult mai redus fata de modul de spalare clasic. Daca la spalarea manuala apa curge destul de mult, masina de spalat vase are un consum de cel mult 10 litri de apa pentru un program (cu aceasta cantitate in cazul normal ar putea fi spalata cel mult 30% din cantitatea de vase);
  • masina de spalat vase consuma numai apa rece, avand un principiu asemanator masinii de spalat rufe (apa este incalzita in interior). Pentru un spalat manual, se consuma si apa rece si apa calda si aceasta inseamna costuri suplimentare (numai pana se incalzeste apa curg intre 10 si 15 litri de apa pe conducta);
  • vasele sunt spalate la o temperatura in jur de 65 grade Celsius. In cazul spalarii manuale acest lucru nu ar fi posibil, mainile noastre nu pot suporta o asemenea temperatura fara a ne opari.
  • un alt punct forte este faptul ca am scapat de curatarea chiuvetei, eliminand astfel costurile suplimentare cu produsele de curatat chiuveta si detergentii.

Cu toate ca in Occident folosirea unei masini de spalat vase a intrat de mult timp in normalitate, in Romania chiar daca pretul acestui produs este unul destul de piperat, exista totusi metode de a cumpara online masini de spalat vase ieftine, la cel mai mic pret.

Black Friday ne ofera o oportunitate unica

Pentru inceput v-as sugera sa alegeti un model de masina de spalat vase mai mult ca sa aveti un pret de referinta al acesteia, apoi sa asteptati evenimentul “Black Friday”. In acest moment puteti fi sigur ca preturile sunt cu pana la 50% mai coborate fate de normal, asa ca puteti achizitiona acest produs fara un efort prea mare.

In plus, in cadrul acestui eveniment exista si posibilitatea de a primi bonus o anumita catitate de detergent, sare pentru dedurizarea apei sau diverse accesorii pentru masina de spalat vase.

Unul dintre modelele care imi plac foarte mult este cel al producatorului Gorenje, care este recunoscut pe plan mondial pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale, raportul calitate / pret fiind unul exceptional

Gorenje GS52214W 9 seturi Clasa A+ 60 cm Alb 352702.

Masina de spalat vase Gorenje GS52214W 9 seturi Clasa A+ 60 cm Alb

Gorenje GS52214W 9 seturi Clasa A+ poate adaposti pana la 9 seturi de vesela (datorita capacitatii mari se pot spala si numeroase oale), avand ambele cosuri reglabile pe inaltime, lucru care ofera posibilitatea extinderii spatiului necesar pentru spalarea oalelor de diferite dimensiuni).

Masina are un sistem “3 in 1” care detecteaza automat tipul de detergent folosit, fiind dotata cu un filtru automat de curatare care elimina resturile de mancare si impiedica infundarea masinii de spalat.

Vezi oferta speciala Gorenje GS52214W valabila azi, [date]

Sistemul Aqua Stop elimina riscul de inundatie, oprind automat alimentarea cu apa , o pompa eliminand excesul de apa din interiorul masinii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*