Monitoare LED la reducere de Black Friday

Monitor Gaming LED 21.5 Asus VP228TE Full HD 1ms
Monitoare LED la reducere de Black Friday
4.5 (90%) 2 votes

Share Button

Cuprins articol

  1. Gaming LED 21.5 Asus VP228TE Full HD
  2. LED 20 HP ProDisplay P202 HD
  3. Spune-ti parerea

Poate ca a venit momentul sa iti schimbi vechiul monitor cu unul nou, profitand de ocazia reducerilor de Black Friday. Doar in aceasta zi vei putea beneficia de intreaga oferta la reducere, iar tu vei fi unul dintre cei ce s-au folosit cu succes de aceasta ocazie.
Black Friday nu este doar o zi sau o saptamana, ci este o stare de spirit traita intens de frenezia reducerilor la produsele electrocasnice si electronice, printre ele numarandu-se si monitoarele de tip LED. Vei fi captivat de magia preturilor, cumparand tot ceea ce ai nevoie, pana cand vei descoperi ca de fapt ai economisit o suma buna de bani, pe care ii poti folosi in alt scop

Intra pe site pentru a vedea din timp ce produse sunt oferite, care sunt avantajele si specificatiile produselor de care esti interesat, noteaza-le pe o lista, iar in ziua evenimentului, putand intra doar sa profiti de oferte.

Iata cateva sfaturi cu privire la ceea ce ar trebui sa cumperi in aceasta sesiune de cumparaturi la reducere, pentru a te asigura ca ai facut o afacere buna. Echipa noastra a gasit unele dintre cele mai bune oferte de care poti profita de Black Friday si care deja incepe sa se intensifice.

Poti alege din oferta monitoarelor LED de la Samsung, LG, Philips, Dell, Benq, Asus, Acer cu display de dimensiuni mari, extrapat, Full HD sau cu tehnologie IPS, pentru gaming sau pentru lucru si afaceri.

Monitor Gaming LED 21.5 Asus VP228TE Full HD 1ms

Monitor Gaming LED 21.5 Asus VP228TE Full HD 1ms

Cand vine vorba de design, Asus se concentreaza intotdeauna pe preferintele clientilor. Monitorul Asus VP228TE este construit in sistemul LED cu iluminare din spate, fiind un monitor recomandat in special celor pasionati de gaming.

Acest lucru asigura o calitate ridicata de afisare a imaginilor in orice mediu ambiant, avand o diagonala de 54,6 cm, cu dimensiunile fara stand de 513x309x52.1mm, iar cele cu stand de 513x373x199.4mm.

Culoarea este perfecta pentru elementele de design, iar pe display este aplicat un strat anti-reflexie, fapt ce duce la cresterea confortului de utilizare. Producatorul Asus a pozitionat acest monitor LED, ca fiind o solutie ideala pentru gameri, deoarece timpul de raspuns este de 1 ms. Ecranul are o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, un contrast de 100000000:1 si o intensitate luminoasa de 200 cd/mp, reproducand 16,7 milioane de culori. Culorile sunt inlocuite rapid, iar scenele cele mai dinamice arata foarte bine, avantajul fiind contrastul ridicat si luminozitatea.

Actualizarile de frecventa sunt optime, ajungand pana la 75 Hz. Panelul de tip TN plus matricea de tip film sunt diferite ca si cost dar si calitativ ca fabricatie. Display-ul arata foarte bine, oferind imagini in culori foarte bogate, iar sistemul audio compus din doua boxe integrate, au o iesire foarte buna a sunetului, asigurand tot confortul pentru joc. Unghiurile de vizualizare sunt bune si ofera imagini clare, fara sa fie distorsionate, chiar daca privesti imaginea dintr-un anumit unghi.

Concluzii

Utilizand tehnologia de reglare automata a contrastului si a timpului de raspuns foarte bun, imaginile sunt de calitate si lipsite de blur, de zone umbrite sau alte distorsiuni. Comparativ cu alte monitoare acesta este unul foarte bun, iar pretul este pe masura.

Vezi oferta de monitoare Asus de Black Friday
 

Monitor LED 20 HP ProDisplay P202 HD

Monitor LED 20 HP ProDisplay P202 HD+ 5ms

HP ProDisplay P202 Monitor este perfect pentru utilizarea pe computerele HP Pro, avand un design elegant, de inalta calitate a imaginii si o gama larga de interfete. Cu acest tip de monitor se pot efectua sarcinile zilnice mult mai rapid si mult mai eficient.

Display

Display-ul de tip LED- Backlit, cu anti-reflexie, ofera imagini incredibile de calitate HD in rezolutia 1600 x 900 pixeli, un timp de raspuns rapid de 5 ms, culori saturate luminoase, avand un contrast static de 1000:1 si un contrast dinamic de 5000000:1, cu o intensitate luminoasa de 250 cd/mp si oferind capacitatea de a lucra cu mai multe monitoare simultan.

Conectivitate

Conectorul VGA iti permite sa poti conecta chiar si dispozitive din generatiile anterioare. Este convenabil si usor de utilizat, deoarece alimentarea cu energie electrica este integrata iar instrumentele de fixare a cablurilor pe partea din spate te ajuta sa optimizezi spatiul de lucru.

Este fabricat pentru a reduce consumul de energie electrica si de a optimiza costurile, gratie sistemului de putere inteligent integrat, puterea consumata in standby fiind de 0,5 w, iar energia de curent electric maxim consumata, fiind de 17,8 W. Dispozitivul este performant, fiabil si cu o durata de viata mai lunga.

Dimensiunile sale fara stand sunt de 48.2 x 4.75 x 35.92 cm, iar cele cu stand de 48.2 x 18.66 x 35.92 cm si avand o greutate de 3,5 kg. Se poate crea un spatiu valoros pe birou, datorita optiunii de montaj activat, prin standul compatibil VESA de 100 mm.

Concluzii

Monitorul HP ProDisplay ofera un display elegant, cu caracteristici de prezentare esentiale si conectivitate avansata, oferindu-ti productivitate in afacerea de zi cu zi, la un pret foarte accesibil.

Vezi oferta de monitoare HP de Black Friday

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*