Noua gama de laptopuri Dell

Noua gama de laptopuri Dell
4 (80%) 1 vote

Share Button

Dell are o gamă largă de laptopuri noi XPS și Inspiron disponibile în Pakistan, care oferă unele dintre cele mai bune experiențe vizuale cu ecrane InfinityEdge și grafică vibrantă pentru a scrie primul capitol al carierei viitoare, pentru a viziona programele TV preferate, pentru a juca cu prietenii și Mai Mult. Noua linie de computere Dell are fiecare acoperire individuală, studențească și familială pentru divertisment, pentru calcul și pentru crearea de conținut.

“La Dell, ne străduim constant să oferim cea mai bună experiență de vizionare și performanță pentru toți clienții noștri – indiferent de linia de produse pe care o aleg”, spune Raymond Wah, senior vice president, Consumer Product Marketing, Dell. “Seria XPS 13 și Inspiron Gaming cu afișare de 4K combină performanța și portabilitatea în furnizarea experienței de vizionare pe care Dell este renumită”.

O parte din noua gamă este alimentată de cele mai recente procesoare Intel Core 7, pentru o performanță, o reacție incredibilă și o viață îmbunătățită a bateriei. Intel Core 7 introduce noul motor media care deschide o nouă lume a conținutului premium 4K UHD – pentru vizualizare, streaming, crearea și partajarea.

Noua gama de produse Dell include:

1. XPS 13 Laptop –  13-inch Laptop with Ultimate Viewing Experience

Proiectat și construit pentru performanțe premium, mobilitate și fidelitate vizuală, noul XPS 13 este în continuare cel mai mic laptop de 13 inchi de pe planetă, cu un afișaj InfinityEdge virtual fără margini, oferind acum și mai multă energie și o viață mai bună a bateriei. Caracteristicile includ:

  • Noi procesoare Intel Core 7
  • Ecranul uimitor de 13,3 inch într-un cadru de 11,9 inch
  • Afișaj mai luminos la luminozitatea de 400 nit pentru o priveliște excelentă în aer liber

2. Inspiron 15 5000 Laptop 

Concepută pentru a oferi o valoare excepțională, Inspiron 15 5000 este perfect pentru persoanele și familiile care împărtășesc un PC. Caracteristicile includ:

  • Un nou design mai subțire pentru portabilitate este disponibil în culoarea Negru și ceață gri
  • TrueColor face imaginile și videoclipurile de până la două ori mai vii și mai realiste.
  • Camera opțională cu infraroșu cu Windows Hello vă permite să vă conectați doar cu o privire.
  • Unitate DVD cu dispozitiv de scriere opțional Blu-ray pentru stocarea suplimentară și vizionarea videoclipurilor
  • Performanță rapidă cu cele mai recente procesoare Intel Core i7, spațiu de stocare și grafică discretă.

3. Inspiron 15 7000 – Gaming Laptop

În plus, provenind de la Dell pentru gameri este laptopul Next Generation Inspiron 15 Gaming. Acest laptop nou și proiectat agresiv oferă gamerilor o altă opțiune în echiparea lor pentru joc. Terminalele termice directe și direcționale sunt primul indiciu al capabilităților acestui sistem, iar în spatele lor sunt schimbătoarele de căldură extra-capacitate conectate prin tuburi supradimensionate la ventilatoare duale de răcire, cu talpă cu lamă de mare eficiență – special concepute pentru a manipula quad-ul din seria 6. Procesoare mobile și cea mai recentă grafică NVIDIA GTX 960M, cu o memorie GDDR5 rapidă de 4 GB. Efectuarea performanțelor sale este reprezentata de o baterie de rezervă de 74 de ore pe oră, care permite jucătorilor să mențină jocul mai lung decât modelele de capacitate mai mică pe piață. Laptop-ul pentru jocuri poate fi personalizat cu opțiuni anti-orbire non-touch în FHD, 4K UHD sau IPS FHD cu True-life pentru ca imaginile să strălucească în toată gloria jocurilor.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*