O privire de ansamblu a ceasurilor de dama la GPHG

O privire de ansamblu a ceasurilor de dama la GPHG
5 (100%) 2 votes

Share Button

Ceasurile de dama au jucat întotdeauna un rol important în Grand Prix D’Horlogerie de Geneve sau GPHG, iar ediția următoare nu este o excepție. Două categorii sunt dedicate exclusiv ceasurilor doamnelor, în timp ce altele, cum ar fi categoria articole de bijuterii și artizanat, includ și ceasuri pentru femei. Ceasurile preselectate sunt foarte impresionante și arată cât de departe au venit ceasurile doamnelor.

Urwerk UR-106 Flower Power

Unul dintre concurenții din categoria Doamnelor este Urwerk UR-106 Flower Power. Este încă remarcabil să vedem cum o marcă foarte masculină ca Urwerk poate crea dintr-o dată un astfel de ceas uimitor.

Chanel Premier Camelia Skeleton Watch

Este totuși o competiție dificilă, deoarece Chanel concurează în categoria cu Skeletonul Première Camélia. Marca sa dezvoltat foarte repede ca un jucător serios în industria ceasurilor. În ceea ce privește designul, marca are deja câteva clasice, dar acestea sunt în prezent modificate cu mișcări creative și foarte frumoase.

Audemars Piguet Royal Oak Ladies 40th Anniversary Frosted Gold

Audemars Piguet intră cu modelul Royal Oak Frosted Gold în această categorie. Este încă remarcabil faptul că, după 40 de ani, stejarul roșu poate părea atât de actual ca atunci când a intrat prima dată pe piață. Cu toate acestea, prin aplicarea tehnicii florentine de decorare, Audemars Piguet a dat ceasului un look cu totul nou și unul care cel mai probabil va fi de acord cu judecătorii GPHG.

DSC02416

 

În categoria Ladies High-Mech concureaza ceasurile mai complicate ale femeilor pentru cea mai mare onoare, cum ar fi Van Cleef & Arpels Lady Arpels Papillon Automate. Cu un fluture miniatural pe cadran, care poate flutura aripile într-un mod foarte realist, ceasul a fost cel mai discutat la SIHH 2017, și ar putea să fie la fel la GPHG.

Graff MasterGraff Floral Tourbillon

Tourbillon-urile la ceasurile doamnelor nu mai fac excepție. De obicei, ele depășesc ceea ce găsim în ceasurile bărbaților, un ceas frumos, cu un turbillon ca atracție principală, ci mai degrabă încorporat într-un ceas ce afișează și alte componente artistice. Un exemplu extraordinar este Graff Mastergraff Floral Tourbillon, în cazul în care tourbillonul este doar un ingredient din ceea ce ceasurl are de oferit.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*