Oferte interesante de Black Friday

Share Button

Când vine luna noiembrie știi deja că vei fi bombardat cu oferte. Din această cauza nu ai destul timp cât să reușești să îți dai seama dacă reducerea respectivă este și una profitabilă. Așadar, ți-am pregătit o listă cu produse pe care ai putea să le urmărești în această lună:

1. Samsung Galaxy S7

Pentru entuziaști, vârful de gamă pe care cei de la Samsung îl lansau acum ceva timp a ajuns la un preț apropiat de cel al telefoanelor low-range. În luna noiembrie îl poți găsi la 1399 de lei. Chiar dacă a trecut ceva timp de la lansarea lui, S7 încă poate face furori, iar la un preț acceptabil poate deveni o afacere bună.

3. Espressor Automat Philips HD865009

Nimic nu este mai plăcut decât să te trezești de dimineață și să îți faci o cafea bună care să îți redea energia. Ei bine, în luna noiembrie ar trebui să fii cu ochii pe oferta la Espressorul Automat Philips HD865009, deoarece îl poți lua la o super ofertă de 949 de lei, 605 de lei fiind diferența față de prețul său de bază.

4. Xiaomi Redmi 6A

Dacă prețul la S7 nu te convinge, atunci ai putea fi interesat de oferta la Xiaomi Redmi 6A, smartphone pe care îl poți găsi de Black Friday la prețul de 539 de lei, redus de la 650. Redmi 6A este un telefon destul de lăudat pe piața telefoanelor cu preț mic deoarece performanțele sale îl fac să se bată de la egal la egal cu alte smartphone-uri care au preț dublu.

5. Laptop HP 15-BS151NQ

Dacă ți-ai dorit un laptop decent, dar nu ți-ai găsit fondurile pentru el, atunci ar trebui să arunci o privire pe ofertaHP 15-BS151NQ, un laptop decent, cu procesor i3-5005U, 500GB și 4GB memorie ram. Acesta va fi disponibil la o ofertă de 1199 de lei, redus de la prețul inițial de 1599. Asta înseamnă că rămai în buzunar cu 400 de lei pe care ai putea să îi folosești pentru alte cumparături de Black Friday sau să îi ții drept economie pentru Crăciun.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*