Preturi interesante de Black Friday

Share Button

Febra reducerilor de Black Friday te poate duce în multe locuri și câteodată nu ai timp să te uiți peste toate ofertele. Din acest motiv îți oferim o listă cu produse care te-ar putea atrage. Desigur, prețul lor este unul de Black Friday.

1. Cameră Video Auto Prestigio Roadrunner

De Black Friday ești ocupat cu multe alte oferte, de obicei cele la electrocasnice de bucătărie sau telefoane, dar nu multor persoane le trece prin minte să verifice și ofertele la o cameră video auto, de exemplu. Dacă te găsești în această situație, atunci ar trebui să îți spunem că ai putea face o afacere destul de bună cu Camera Video Auto Prestigio Roadrunner   pe care o poți găsi la 319 lei de Black Friday.

2. Epilator Remington IPL6500

Dacă ți-am spune că ai putea economisi 650 de lei pe un epilator cum ai reacționa? Ei bine, scoate la bătaie epilatorul Remington IPL6500 la preț de Black Friday. Mai exact, poți comanda acest produs la prețul de 750 de lei. Desigur, acest epilator este dedicat publicului feminin care are nevoie constantă de un astfel de produs și care s-ar putea simți mult mai relaxate dacă nu ar trebui să se folosească de alte metode mai slabe pentru a se epila.

3.  Licență Bitdefender 1 an

Licența de antivirus este un lucru la care te gândești probabil cel mai puțin când ești în febra cumpărăturilor de Black Friday. Totuși, dacă ai nevoie de licența aceasta atunci te anunțăm că în această lună o poți lua la prețul de doar 69 de lei, față 249 de lei prețul de bază. Dacă nici o reducere de 72% nu te convinge atunci ar trebui să te mai gândești, altădată nu găsești atât de ieftin.

4. Trotineta electrică Xiaomi Mi M365

O trotinetă electrică te-ar putea ajuta să economisești mult timp în timp ce te bucuri de călătorie liniștitoare până la destinație. Cu explozia de trotinete pe care le vedem în jurul nostru în ultima vreme ar trebui să arunci o privire asupra acestei trotinete specifice, aici ne referim la Xiaomi Mi M365. În această lună o poți găsi la prețul de 1989 de lei, redus cu 610 lei de la prețul de bază.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*