Reduceri la anvelopele de iarna

Reduceri la anvelopele de iarna
5 (100%) 3 votes

Share Button

Ontario, reducerea obligatorie a asigurărilor auto din Canada pentru anvelopele de iarnă nu a fost în vigoare suficient de lungă pentru a determina dacă reduce pierderile asigurate, însă un expert în materie de siguranță compară scepticii anvelopei de iarnă cu cei care se ocupă de ploaie.

Comisia de Servicii Financiare din Ontario (FSCO) “nu are date de comparație cumulate despre efectul reducerii anvelopei de iarnă mandatate asupra costurilor de asigurare a daunelor”, a declarat un purtător de cuvânt al FSCO pentru Underwriterul canadian Vineri.

Datele privind creanțele de asigurare de la vehiculul cu anvelope iarnă “sunt, în cel mai bun caz, preliminare”, adaugă Elliott Silverstein, directorul relațiilor guvernamentale pentru CAA South Central Ontario. Dar companiile de asigurări, în unele cazuri, le vor dori la o anumită perioadă de timp – 15 noiembrie sau așa, a declarat Silverstein într-un interviu joi.

Și după o mare furtună de zăpadă, centrele de raportare a coliziunilor “vă vor spune că marea majoritate a vehiculelor care se află acolo de la coliziuni semnificative nu au anvelope de iarnă”, a declarat președintele Ontario Safety League și CEO Brian Patterson.

Imagini pentru ontario tires

 

“Există o astfel de economie falsă incredibilă de a spune,” Nu vreau să pun anvelope de iarnă pe mașina mea “, a spus Patterson. “Oricine a fost într-o coliziune mică cu viteză redusă va realiza în curând că daunele deductibile pe care le veți suporta, probabil, vor fi mai mult decât acele anvelope”.

Prețul mediu de asigurare auto plătit în Ontario pe vehicul este de 1.458 $, potrivit lui InsuranceHunter.ca, ceea ce înseamnă că reducerea în Ontario se ridică la aproximativ 73 $. Prețurile pentru anvelopele de iarnă găsite pe site-ul web al anvelopei canadiene variază între 57 și 136 de dolari pe anvelopă.

Unul dintre cele mai importante riscuri din provincia canadiană din British Columbia este “mașinile care alunecă de pe șosea sau se blochează din cauza lipsei anvelopei de iarnă sau a anvelopei cu pneu uzat”, B.C. Asociația Automobile a declarat 29 noiembrie, când a lansat date din ancheta privind conducerea de iarnă.

Și totuși, mai mult de unu din patru columbieni britanici chestionați luna trecută nu au fost de acord că tot B.C. șoferii trebuie să utilizeze anvelope de iarnă pe vehiculul lor Întrebat dacă cred că toți cei de la B.C. șoferii ar trebui să folosească anvelopele de iarnă pe vehiculele lor, 39% dintre respondenți au fost de acord, 29% au fost de acord cu moderarea, 21% s-au dezacordat moderat, 5% s-au declarat în dezacord și 6% nu știau.

BCAA a cerut companiei Insights West să efectueze studiul, care a inclus 735 de șoferi și este considerat corect cu 3,7 puncte procentuale de 19 ori din 20.

Anvelopele de iarnă au fost obligatorii în Quebec încă din 2009. În Ontario, asigurătorii auto nu au avut de ales de la 1 ianuarie 2016 pentru a reduce tarifele pentru proprietarii de autovehicule cu anvelope de iarnă.

Mulți asigurători auto din Ontario oferă clienților o reducere de 5% pentru a avea anvelope de iarnă, a raportat Silverstein, dar această reducere variază în funcție de companie și de politica individuală.

În Ontario, ministrul de finanțe, Charles Sousa, a anunțat pentru prima dată reducerea obligatorie în aprilie 2015, depunând bugetul 2015-16. Sousa sa referit la acea vreme la o lege adoptată în 2013, făcând obligatorie rambursarea ratelor cu scopul de a reduce cu 15% prima medie pe parcursul a doi ani.

“Anvelopele de iarnă vor contribui la completarea obiectivului de reducere a ratei, a declarat Sousa reporterilor în timpul blocării bugetului în aprilie 2015.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*