Reduceri la frigidere Black Friday 2016

Frigider Electrolux ERF4113AOW 395L A++ Alb
Reduceri la frigidere Black Friday 2016
5 (100%) 1 vote

Share Button

Ofertele de Black Friday au fost intotdeauna un mod traditional de afacere de numai o zi, cu oferte difuzate pe parcursul intregii luni. In aceasta vineri, sunt oferite cele mai bune oferte la aparatele electricasnice si in special la frigidere.

Reducerile sunt planificate atent si negociate cu furnizorii, in avans. Ca orice eveniment mare de vanzari, se vor vedea tot felul de oferte interesante la produsele electrocasnice, si la multe alte produse. Produsele ce vor fi oferite includ frigidere Arctic, frigidere Bosh, frigidere Beko si frigidere Electrolux.

Frgiderul este cel mai comun si folositor aparat de uz casnic. La temperatura camerei numarul de bacterii care cauzeaza toxinfectia alimentara, se poate dubla la fiecare 20 de minute. Refrigerarea alimentelor la temperatura adecvata, este una dintre cele mai bune moduri de a incetini cresterea acestor bacterii. Pentru a te asigura ca frigiderul isi face treaba, este important sa mentii temperatura la 40 grade F sau poate chiar mai putin de atat. Congelatorul trebuie sa fie la temperatura optima de zero grade Celsius. Daca tocmai ai achizitionat alimente proaspete, este important sa le refrigerezi intr-un mod cat mai rapid. Lasand alimentele perisabile timp de doua ore sau mai mult, permiti bacteriilor sa se inmulteasca rapid si sa pui in pericol sanatatea ta si a familiei tale.

Fiind un bun de folosinta indelungata este recomandat sa alegi un frigider bun. Cea mai buna perioada pentru a cumpara online un frigider este Black friday 2016, cand reducerile de pret vor fi substantiale.

Frigidere Arctic, Bosch, Beko, Electrolux la promotie de Black Friday

Frigider Arctic AND296+ 278L A+ Alb

frigider arctic and296

Frigiderul de Arctic AND296+ 278L A+ Alb este un frigider destul de eficient, cu doua usi, si va fi pus in vanzare de Black Frisay la reducere. Acesta este compus dintr-un frigider cu o capacitate de 278 litri si un congelator cu o capacitate de 69 litri. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, avand un consum destul de redus de energie electrica, de doar 255 kw pe an. Dispune de sistem de racire frigorific R600A si detine un singur compresor. Cu cele trei rafturi cu care a fost dotat, este destul de incapator, putand depozita toate tipurile de alimente. Congelatorul a fost dotat cu un singur compartiment avand o capacitate de congelare de 4 kg in 24 de ore. Usile acestui tip de frigider sunt reversibile iar carcasa este de culoare alba.

Vezi oferta frigider Arctic AND296+ la promotie
 

Frigider Bosch KSV33VW30 324L A++ Alb

Bosch KSV33VW30 324L

Frigiderul Bosch KSV33VW30 324L A++ face parte din clasa de eficienta elergetica A++ avand un consum de energie electrica foarte scazut, si un consum anual de energie electrica de 110 kw. Volumul net total al acestuia este de 324 litri. Detine o singura usa, sistem de iluminare interioara cu LED si un numar de 7 rafturi. Nivelul de zgomot este foarte scazut, de doar 39 dB, ceea ce inseamna ca practic sunetul nu este absolut deloc perceptibil.

Racirea se face cu ajutorul functiei dinamice, cu ventilator, iar sistemul de dezghetarea se face in mod automat, atunci cand senzorul simte acest lucru. Pentru a da calitate frigiderului, producatorul a adaugat functia speciala a unui sertar Crisper Box cu regulator de umiditate integrat. Temperatura se regleaza electronic cu ajutorul panoului de afisaj de tip LED. Inaltimea acestuia este de 176 cm iar culoarea carcasei este alba.

Vezi oferta frigider Bosch KSV33VW30 324L la promotie
 

Frigider Beko 1 Usa RSSA445K21X A+ 410L Inox

Frigider Beko 1 Usa RSSA445K21X A+ 410L Inox

Frigiderul Beko 1 Usa RSSA445K21X A+ 410L este un aparat frigorific din inox, cu o singura usa, iar la interior a fost dotat cu un numar de 4 rafturi din sticla securizata Safety Glass, pentru depozitarea alimentelor, si 2 compartimente pentru depozitarea legumelor. Capacitatea neta a frigiderului este de 402 litri iar nivelul de zgomot este foarte scazut de doar 39 dB.

Vezi oferta frigider Beko 1 Usa RSSA445K21X A+ la promotie
 

Frigider Electrolux ERF4113AOW 395L A++ Alb

Frigider Electrolux ERF4113AOW 395L A++ Alb

Frigiderul de la Electrolux ERF4113AOW 395L A++ Alb face parte din clasa de eficienta energetica A++, care ofera un consum foarte scazut de energie electrica, de doar 117 kw/an. Capacitatea acestuia este de 395 litri, fiind dotat cu un singur compresor. Este un tip de frigider cu o singura usa, dotat cu sistemul inteligent Free Store, care permite stocarea alimentelor in orice colt al frigiderului, mentinand mancarea prospata datorita faptului ca acest sistem are rolul de a distribui aerul rece in mod egal in tot volumul frigiderului. Sistemul de racire se face cu agentul de racire R600A, iar sistemul de dezghetare se face automat, reglarea temperaturii facandu-se cu un termostat reglabil. Inaltimea sa este de 186 cm iar carcasa este de culoare alba.

Vezi oferta frigider Electrolux ERF4113AOW 395L A++ la promotie

Facand o comparatie intre cele 4 frigidere Arctic, Bosh, Beko si Electrolux, se constata ca acestea au un consum destul de redus de energie electrica, diferenta facand cele din clasa de eficienta energetica A+, care au un consum aproape dublu fata de cele din clasa de eficienta energetica A++. Sistemele de racire sunt destul de eficiente asigurand cantitati importante de kg de congelare si de refrigerare. Se poate observa ca frigiderul Electrolux a fost dotat cu o functie speciala, pentru a avea o utilizare mult mai eficienta decat de celelalte frigidere. Nivelul de zgomot al celor patru frigidere este cam acelasi, oferind un zgomot redus in functionare.

Sistemul de dezghetare se face automat, nemaifiind necesara dezghetarea manuala. Capacitatile sunt destul de mari, oferind posibilitatea de a depozita cantitati importante de alimente. Agentul de racire R600a este nepoluant, reducand considerabil costul la intretinere si accelerand tranzitia catre noua generatie de aparate frigorifice pentru utilizatorii casnici.

Astazi, un frigider este piesa cea mai importanta dintr-o bucatarie, deoarece aduce siguranta in viata de zi cu zi, pastrand alimentele in conditii de siguranta si in acest fel asigurand sanatatea utilizatorilor. De mentionat faptul ca toate aceste aparate frigorifice vor putea fi cumparate la reducere in ziua de Black Friday.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*