Reduceri la masini de spalat rufe de Black Friday

Masina de spalat rufe LG Titan 2 F12U2TDN5
Reduceri la masini de spalat rufe de Black Friday
5 (100%) 1 vote

Share Button

Cuprins articol

  1. Gorenje W6523S
  2. LG Titan
  3. Samsung WW90K6414QXLE
  4. Spune-ti parerea

Tehnologia a ajuns sa fie atat de dezvoltata, incat chiar si o masina de spalat pune problme atunci cand trebuie sa fie achizitionata. Problemele nu sunt date de lipsa de optiuni, ci de varietatea mare de posibilitati avute. De la zeci de branduri pana la functii ce impresioneaza, cum ar fi al 6-lea simt de la Whirlpool sau diagnosticarea automata pe care o fac masinile celor de la Samsung, toate tehnologiile te atrag. Ai nevoie de toate, insa?

Cel mai probabil nu. Exista o multime de lucruri de care ai, insa, nevoie. Dimensiunile, consumul de energie si de apa, cantitatea de rufe spalate, numarul de programe si zgomotul produs, toate sunt elemente care te pot influenta in decizie si trebuie sa o faca.
Am incercat sa gasim niste masini foarte bine optimizate, in ceea ce priveste aceste elemente si foarte probabil sa fie reduse destul de mult la marea sarbatoare a reducerilor, Black Friday.

3 masini de spalat excelente cu reduceri de Black Friday

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S, Capacitate 6 Kg, 1200 RPM

Masina de spalat rufe Gorenje W6523S este cea mai potrivita recomandare pentru masina de spalat clasica. Cu un design pe care il cunoastem cu totii, o capacitate standard, de 6 kg si programe relativ comune, Gorenje W6523S este solutia perfecta pentru cei care nu au pretentii uriase.

Faptul ca nu raspunde la multe pretentii nu inseamna ca nu este o masina de spalat buna, ba din contra! Avem de a face cu un produs bine construit si foarte bine optimizat, daca privim fiecare detaliu si facem un calcul in ceea ce priveste investitia.

Este una dintre cele mai ieftine masini de spalat automate pe care le poti cumpara, insa vine cu o clasa de eficienta energetica A+++, cu suficient de multe programe si cu un consum redus de apa. Are chiar si functii moderne, cum ar fi recunoasterea automata a greutatii rufelor si optimizarea programului de spalare in functie de aceasta informatie.

Masina celor de la Gorenje este destinata celor care isi doresc eficienta totala, uimind prin simpla spalare de buna calitate. Nu are un design futurist, nu exceleaza prin functii SF, insa este eficienta, ceea ce conteaza foarte mult.

Masina de spalat rufe LG Titan

Masina de spalat rufe LG Titan 2 F12U2TDN5

La un alt nivel se afla masina de spalat rufe LG Titan 2. Este o masina de spalat care reprezinta cu succes imaginea LG, oferind o multime de functii interesante, un design futurist si nu mai putin de 10 ani de garantie. Este cat se poate de adevarat ca pretul este si el ceva mai mare, insa, daca esti un consumator cu pretentii, ii vei gasi o justificare.
Masina de spalat a celor de la LG este economica, gandita in asa fel incat sa fie foarte eficienta si silentioasa.

Ies in evidenta programe precum Turbo Wash, care asigura un timp redus de spalare si de clatire, 6 motion direct drive care misca cuva in mod variat, in functie de program si evident, vedeta masinii: Smart Diagnosis. In cazul in care apar probleme, chiar si unele minore, masina de spalat isi poate spune of-ul, in asa fel incat sa rezolvi totul inainte de a avea probleme serioase.

Daca ne raportam la economie si la zgomot, LG Titan 2 exceleaza, facand parte din clasa de eficienta A+++ si avand un zgomot de doar 72 de decibeli in timpul centrifugarii si 5 decibeli in timpul spalarii.

Vezi oferta de masini de spalat rufe LG de black friday
 

Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QXLE

Masina de spalat rufe LG Titan 2 F12U2TDN5

Trecem la un alt nivel, pentru a descoperi o maina gandita si construita de cei de la Samsung. Este ceva mai costisitoare, insa are cu ce se lauda. Un prim element pe care il poti observa cu ochiul liber este designul. Samsung WW90K6414QXLE nu este o masina obisnuita, fiind neagra si foarte eleganta. Se integreaza de minune in orice bucatarie, imbunatatind aspectul acesteia.

Avem de a face cu o masina de spalat cu capacitate mare, de 9 litri si cu foarte multe functii care iti vin in ajutor. Spre exemplu, poti sa adaugi haine la spalat chiar si in timpul spalarii.

Tehnologia Eco Bubble este un alt motiv pentru care masina de spalat a celor de la Samsung costa mai mult si este foarte apreciata. Practic, aceasta asigura o curatenie putrnica la temperaturi scazute, transformand detergentul in spuma si protejand materialul din haine. Samsung WW90K6414QXLE este o masina de spalat smart, diagnosticandu-se singura, atunci cand este nevoie si avand o structura focusata pe performanta.

Vezi oferta de masini de spalat rufe Samsung de black friday

Toate aceste masini de spalat, precum si altele, pot fi cumparate de Black Friday la reducere de pret. Daca urmeaza sa iti cumperi un astfel de aparat electrocasnic, este bine sa iti notezi data de 25 noiembrie in calendar si sa te bucuri de economii.

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*