Televizoare Ieftine

Televizoare Ieftine
4.3 (85.71%) 7 votes

Share Button
Televizoare
Televizor Smart

Cumpărarea televizoarelor poate părea o sarcină relativ ușoară, dar mulți oameni par să se uite doar la câteva lucruri, cel mai des doar la preț. Prețul este o modalitate excelentă de a determina ce televizior să achizitionati, care să se potrivească familiei dvs., dar nu ar trebui să fie factorul principal de decizie. Brandul, precum și suportul pentru servicii pentru clienți, ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare la cumpărarea unui televizor. Există televizoare ieftine cu un serviciu excelent pentru clienți, care provin de asemenea dintr-un brand cunoscut și de încredere.

Televizoarele cele mai de încredere provin de la branduri precum Philips, Panasonic, Pioneer, LG, Samsung, Hitachi, JVC și Sharp, precum și de la Visio. Toate aceste mărci au servicii excelente pentru clienți și prețuri avantajoase, deși veți plăti ceva mai mult decât mărcile necunoscute sau generice ale televizoarelor. Cumpărarea de la un brand cunoscut și de încredere merită cu siguranță prețul ușor mai mare.

Televizoarele de tip “off-brand” sunt mai ieftine, însă cumpărarea unui televizor mai ieftin decât cel de marcă ar putea costa mai mult pe termen lung decât v-ați așteptat inițial. Televizoarele de dimensiuni reduse sunt greu de reparat iar piesele foarte scumpe individual.

Dacă ați reusit să cumpărați piesele pentru televizorul dvs. și decideți să il reparati dvs., serviciul pentru clienți var putut fi foarte folositor pentru succesul reparației televizorului dvs. Cel mai probabil, va trebui să apelați compania și să discutați cu un tehnician de asistență pentru clienți, care vă poate ajuta cu repararea. Companiile de televiziune off-brand au, deseori, servicii foarte slabe sau inexistente pentru clienți, ceea ce ar fi moartea noului tău televizor iubit.

Companiile off-brand au puțin sau deloc servicii pentru clienți, deoarece televizorul este de obicei fabricat într-o fabrică din China și expediat direct către importatori necunoscuți. Aceasta poate părea o idee bună, deoarece va menține costurile consumatorilor în jos, dar în realitate nu au reputația unei companii de a menține și, în ultimă instanță, nu se îngrijorează mai puțin de satisfacția clienților lor.

Un alt motiv pentru a achiziționa un brand de televiziune bine cunoscut este faptul că de obicei aceștia pot investi mai mulți bani în cercetare și dezvoltare, ceea ce înseamnă că vor avea tehnologie și performanță pe care un televizor off-brand nu le poate compara. Televizoarele de tip “off-brand”, deoarece, în general, nu investesc atât de mult în calitatea produsului, sunt vândute cu circuite secundare și cabluri care îl fac inferior produselor principale.

Ultimul motiv pentru achiziționarea unui televizor de marcă cunoscut este calitatea. După cum sa afirmat anterior, televizoarele de tip “off-brand” nu provin de la o companie actuală cu o reputație de susținere. De obicei, nu le pasă de calitatea televizoarelor lor și nu sunt ținute la un standard înalt pe care televizoarele de marcă cunoscute sunt. Aceasta înseamnă că este mai puțin probabil ca aceștia să ofere garanții, iar televizoarele lor trebuie reparate mai repede decât cei mai buni.

În general, este recomandat să nu cumparati televizoare de tip Off-brand și, dacă nu sunteți sigur de Brandul TV pe care sa îl cumpărați, faceți apoi niște cercetări sau citit reviewurile celorlalti consumatori. Asigurați-vă că aveți o privire mai atentă asupra produsului înainte de cumpărare și asigurați-vă că atinge unele dintre standardele așteptate de la principalele companii de marcă. Și în cele din urmă, nu întotdeauna să fiți tentati să cumpărați un televizor ieftin(doar in perioada black friday), deoarece, în cele mai multe situații, obțineți ceea ce plătiți!

Alte oferte de black friday

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*