Tipuri de compresoare de aer

Tipuri de compresoare de aer
4.5 (90%) 2 votes

Share Button

Compresorul de aer este incontestabil valoros pentru diferite industrii de astăzi ca de exemplu industria chimică și industria de prelucrătoare. Un compresor este util în primul rând pentru transformarea energiei provenite de la un motor pe benzină sau diesel și un motor electric în energie cinetică prin presurizarea și comprimarea aerului. Această energie poate fi descărcată în explozii rapide.

Imagini pentru air compressor

Alegerea compresorului potrivit este substanțială pentru oricine dorește să aibă acest tip de mașini pentru a evita prea mult de cheltuieli și de a economisi timp și energie.

Mai jos sunt prezentate diferitele tipuri de compresoare de aer cu avantajele și dezavantajele lor bazate pe cele mai bune recenzii ale compresoarelor de aer:

· Compresor cu aer comprimat

Acest tip este adesea utilizat în scopuri generale în care aerul este utilizat ca un instrument de mână, praf de curățat și lucrări de vopsire mici. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune compresoare utilizate. Mai întâi, utilizează un piston care se transferă în interiorul unui tub pentru a comprima aerul. Marginea acestui tip, printre altele, este că este cu adevărat o alegere ieftină, iar întreținerea este ușoară. De asemenea, este potrivit pentru presiuni mari.

Disconfortul ar fi zgomotul pe care îl produce, necesitând o zonă de lucru cu izolare acustică. De asemenea, are o căldură de ventilare ridicată a aerului comprimat, iar uleiul trebuie să fie prezent în penetrarea aerului.

· Compresor de aer cu șurub rotativ

Acest tip de compresor este, de asemenea, popular pentru utilizatori în conformitate cu cele mai bune recenzii compresor. Are două șuruburi coilice elicoidale care diminuează volumul când se rotesc, rezultând o creștere a compresiei aerului. În principiu, există două tipuri de compresoare cunoscute sub numele de ulei fără ulei și injecție de tip.

Marginea acestui tip pe primul tip este că nivelul zgomotului este scăzut, permițându-vă să îl folosiți convenabil în stația de lucru chiar și fără protector pentru urechi. De asemenea, are mai puțină căldură de aer comprimat, făcând posibilă recuperarea energiei personalizate. De asemenea, poate furniza o cantitate mare de aer comprimat, dar prețul este puțin mai mare decât primul tip. Curățarea verticală este, de asemenea, necesară pentru ca proiectarea să fie mai complicată.

· Compresor de aer Scroll

Acest ultim tip de compresor este cunoscut pentru a fi cel mai elegant oferind cele mai bune compresoare de aer. Aceasta permite comprimarea aerului printr-o caracteristică spirală mobilă și imobiliară. Acest lucru este cel mai popular cu utilizatorii, deoarece nu produce nici un zgomot la toate, iar designul este foarte simplu și nu are mai multe părți. Nivelul de întreținere este, de asemenea, la cel mai mic și poate nu doar necesar.

Cu toate acestea, acest tip poate fi considerat cel mai rar dintre compresoare, deoarece nu este de obicei văzut pe piață. Este, de asemenea, un pic cam scump și are o capacitate redusă. Producția de aer comprimat este de asemenea extrem de caldă în comparație cu restul tipului său.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*