Top cele mai bune aparate de aer conditionat ieftine de black friday

Top cele mai bune aparate de aer conditionat ieftine de black friday
5 (100%) 1 vote

Share Button

Aparatul de aer condiționat poate sa se dovedeasca foarte util, atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna, cand pot fi folosite pentru incalzire. Existand aparate din ce in ce mai performante, poti obtine o temperatura constanta in casa si in felul acesta te poti bucura de un mediu sanatos si confortabil.
Daca prezenta unui astfel de aparat este din ce in ce mai necesara, alegerea lui poate sa genereze probleme. Putini stiu cu exactitate la ce trebuie sa te uiti atunci cand cumperi un aparat de aer conditionat si de asemenea, putini stiu modelele cu adevarat performante. Vom incerca sa descoperim in acest articol principalele elemente de care sa tii cont cand alegi un aparat de aer conditionat si topul celor mai bune variante. De black friday vei gasi online aparatele de aer conditionat la cel mai mic pret.

Care sunt elementele ce nu trebuie neglijate atunci cand cumperi un aparat de aer conditionat?

Un prim element care conteaza cu adevarat este numarul de BTU. BTU este acronimul de la British Thermal Units si este unitatea de masura pentru racire si incalzire. Daca aparatul pe care l-ai ales are un numar mai mare de BTU, atunci puterea sa este mai mare si automat, eficienta este mai mare. De regula, numarul de BTU se alege in functie de volumul pe care il are camera, de numarul de persoane din interior, de marimea geamurilor si chiar si mariea mobilierului. Pentru o locuinta de 18-25 mp este nevoie de 9000 BTU in timp ce pentru una de 60-70 mp poti achizitiona un aparat cu 24000 BTU.

Pozitionarea aparatului conteaza si ea foarte mult. Exista aparate de perete, de tavan, portabile si multi-splituri. Toate pot aduce avantaje si dezavantaje si trebuie sa fie alese in functie de necesitatile pe care le ai.

Nu trebuie neglijate nici filtrele de aer si de praf, care pot fi consumabile sau pot fi realizate din metal si sa necesite doar spalare ocazionala. De regula, un aparat cu filtru metalic poate sa aiba pret semnificativ mai mare decat unul cu filtre din plastic.
In ultima instanta, nivelul de zgomot, clasa de eficienta energetica si evident, pretul, isi pot spune cuvantul asupra unui astfel de produs si te pot ajuta sa iei o decizie inteleapta.

Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat?

Daca esti pus in situatia de a alege intre cateva mii de modele, s-ar putea sa stai saptamani intregi pentru a analiza. Este motivul pentru care iti recomandam 2 modele echilibrate din punct de vedere al performantei si al pretului:

Osaka OHW 09 LT 9000BTU

Aparat de Aer Conditionat Osaka OHW 09 LT 9000BTU A++ Alb Inverter Nordic

Aparatul de aer conditionat Osaka OHW 09 LT 9000BTU – Este un aparat de aer conditionat ideal pentru locuintele mici, cu o putere de 9000 BTU si un pret decent. Desi Osaka nu este un brand foarte bine conturat in tara noastra, prin acest aparat reuseste sa demonstreze ca produce calitate. Aspectul aparatului este simplu si elegant, eficienta energetica este foarte buna iar confortul generat are o valoare mare.
Atunci cand vorbim de confort ne putem referi la mai multe aspecte.Osaka OHW 09 LT nu este zgomotos, generand doar 55 de decibeli, are dimensiuni reduse, ceea ce il face potrivit pentru orice incapere si poate raci sau incalzi rapid. De asemenea, inglobeaza o serie de functii moderne, cum ar fi directionarea fluxului de aer, functia sleep sau tehnologia 3D DC Inverter.

Aparate de aer conditionat Osaka Black Friday

Osaka este producatorul asiatic de aparate de aer conditionat, un brand nou, care s-a facut remarcat prin calitatea aparatelor de aer conditionat cu un design modern si functionalitati complete la preturi mici. Mai mult decat atat, majoritatea echipamentelor de aer conditionat Osaka, beneficiaza de tehnologia Inverter si ultimele tehnologii aparute.

Vezi oferta de aparate de aer conditionat Osaka
 

Aer conditionat Alizee AHW12IG3 12000BTU A++ Inverter

aer conditionat Alizee AHW12IG3 12000BTU A++ Inverter

Am ales tot un aparat de aer conditionat ieftin, Alizee AHW12IG3 12000BTU A++ Inverter destinat unor locuinte ceva mai mari. Puterea lui Alizee AHW12IG3 este de 12000 BTU, ceea ce inseamna ca poti raci si incalzi camere de pana la 35 de metri patrati.

Acest aparat de aer conditionat se remarca prin numeroasele tehnologii moderne:

  • Are un consum redus de energie gratie programului de standby in care consuma doar 1W;
  • Dispune de protectie impotriva aerului rece atunci cand incalzeste;
  • Atentioneaza atunci cand nu functioneaza in parametri normal;
  • Are un buton de turbo care te ajuta sa obtii mai repede temperatura de care ai nevoie.
    Pe langa aceste elemente, aparatul celor de la Alizee arata bine, este usor de folosit si nu este zgomotos.

Aparate de aer conditionat Alizee Black Friday

Aparatele de aer conditionat Alizee sunt aparate ieftine cu un raport / calitate pret bun. Fac parte din gama low cost, similar cu alte branduri precum Vortex, Midea, Mistral, Eskimo sau Hudson. Sunt produse in China la fel ca majoritatea aparatele de aer conditionat existente pe piata la ora actuala.

Vezi oferta de aparate de aer conditionat Alizee

Ambele aparate de aer conditionat pot acoperi nevoile unei locuinte si pot genera confort termic de cea mai buna calitate, fara a-ti scoate multi bani din buzunar. Poate ca nu sunt realizate sub brandul unui mare producator din lume, insa am cautat sa descoperim aparate de aer conditionat ce pot fi foarte eficiente, au o garantie mare si costa putin, in asa fel incat sa pastreze un echilibru foarte bun in toate ramurile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*